KADROMUZ

Salih BOLAT - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Salih BOLAT 1978 Ceyhan doğumludur.

Atatürk Ünv. Sınıf Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu, Anadolu Üniversitesi-İktisat Fakültesi-Kamu Yönetimi , Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sosyal Bilimler Ensitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans mezunudur.

Öğretmenlik görevine 2001 yılında Şanlıurfa İlinde başlamış olan  Salih BOLAT, 2004 yılından itibaren Ceyhan ilçesinde öğretmenlik görevine devam etmiştir.Ceyhan Dumlupınar, Mehmet Akif Ersoy, Mercimek Tevhide Atçı İlk-Ortaokulunda Müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlük görevi  yapmıştır , Şehit Fehmi Koç İlkokunda ,Sakarya  İlkokulu, Ülkü Halim Gökçedağ ilkokulunda okul müdürlüğü yapmıştır.06.08.2020 tarihinde 100. Yıl sarısakal İlkokulu´na atanmış olup Okul Müdürü olarak  görevine devam etmektedir.

E-Posta